Terms & ConditionsPrivacy verklaring MovieLearningResponsible disclosureDisclaimer

Privacyverklaring

Laatste update: 12 oktober 2018

Vertoningsrecht

De filmrechten voor deze leeromgevingen zijn geregeld via het betalen van het Nederlandse vertoningsrecht aan Filmservice en Videma. Dit houdt in dat we buitenlandse bezoekers aan de leeromgeving beschouwen als mensen die virtueel bij ons op bezoek zijn in Nederland.

Het vertoningsrecht is alleen geregeld voor de bezoekers van onze omgeving. Als gebruikers besluiten video’s vanaf MovieLearning te vertonen aan derden, dan moeten ze daar zelf een vertoningsregeling voor regelen die aansluit bij de regelingen van hun eigen regio.

Technisch

Let op: Stichting MovieLearning is niet verantwoordelijk voor fouten veroorzaakt door technische keuzes die u als afnemer heeft gemaakt. MovieLearning werkt op actuele versies van de internet browsers Chrome, Firefox en Safari. Op Internet Explorer werkt MovieLearning op versie 10 en nieuwer. Oudere of andere browsers worden niet door MovieLearning ondersteund en Stichting MovieLearning is niet verantwoordelijk voor wat voor problemen dan ook wanneer u besluit toch een oudere of andere internet browser te gebruiken.

Stichting MovieLearning is niet verantwoordelijk voor toegangs-, weergave- of interactieproblemen die kunnen ontstaan door beveiligingsinstellingen (zoals een firewall), een Citrix omgeving of enige andere (virtualisatie-) software aan uw kant of aan de kant van uw organisatie als afnemer.