Leerplatforms

Naast online courses bouwen wij ook complete leerplatforms voor organisaties. Een op maat gemaakt leerplatform wordt volledig naar jullie wensen ingericht met video’s, afspeellijsten en (custom) courses. Een leerplatform heeft bovendien extra functies waardoor je een lerende community kunt opbouwen.

Groepen

Binnen een leerplatform is het mogelijk om open en besloten groepen te maken met een eigen forum, videoafdeling en plek om bestanden met elkaar te delen. Zo kan elk team en elke themagroep een eigen leerplek creëren.

Afspeellijsten

Wil je voor een presentatie of training je eigen selectie filmfragmenten maken? Met een afspeellijst heb je alles direct bij de hand. Geef de beste videopresentaties met een afspeellijst op MovieLearning, en deel hem met anderen op het leerplatform.

Community

Een leerplatform biedt mogelijkheden voor community-building doordat iedereen zelf video’s kan toevoegen en op elkaars video’s kan reageren. Verschillende onderdelen van een organisatie kunnen elkaar zo beter leren kennen en ontdekken wat voor andere afdelingen belangrijk is. Zo kom je samen tot nieuwe inzichten.

Courses op een leerplatform

Aan een leerplatform kunnen courses toegevoegd worden. Dit kunnen bestaande MovieLearning courses zijn. Maar het kunnen ook courses zijn die we op maat bouwen, over onderwerpen die specifiek voor jouw organisatie belangrijk zijn. Ook is het mogelijk dat mensen uit jouw organisatie zelf courses maken.

Op maat voor u gemaakt

MovieLearning bouwt ook exclusieve, custom made leerplatforms. Deze worden volledig naar jullie specifieke wensen ingericht met video’s, afspeellijsten en (custom) courses. MovieLearning werkt zo community-based waardoor de gebruikers elkaar ondersteunen en inspireren in het leren.

Neem contact op

MovieLearning heeft custom leerplatforms gebouwd voor:

Wil je een leerplatform voor jouw organisatie?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op